Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Στεφανίδου - Ψινάκης: Τετ-α-τετ εφ' όλης της ύλης!


Για όλους και για όλα μίλησαν ο Ηλίας Ψινάκης και η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της τη Δευτέρα και ενώ ο γνωστός μάνατζερ έπαιρνε συνέντευξη από την παρουσιάστρια για το ραδιόφωνο.
Ο ίδιος ο Ηλία Ψινάκης παραδέχτηκε πως η συμπάθειά του για την Τατιάνα είναι πολύ πρόσφατη. "Σε σιχαινόμουν από το 2004 στην Κωνσταντινούπολη! Ήσουν η μόνη που χώθηκες! Ο μόνος που μιλούσε, ήταν ο αρχηγός της αποστολής και δεν υπήρχε γκρίνια. Εσύ μου πέταξες την ρεπόρτερ Καλπάκη!" και προσέθεσε "΄Οταν σε παντρεύτηκε ο Ευαγγελάτος είχα αναρωτηθεί :”Μα πως την πήρε αυτή τη σιχαμένη;” Η ζωή τα φέρνει αλλιώς και σε γνώρισα. Και τα παίρνω όλα πίσω! Έχουμε γίνει κολλητοί".
Επειδή, όμως, η Τατιάνα χρόνια τώρα καταφέρνει να έχει πάντα τον πρώτο και τελευταίο λόγο, δεν άφησε ήσυχο τον Ηλία...και οι ρόλοι αντιστράφηκαν γρήγορα, αναφέροντας "Το χούϊ βγαίνει πάντα τελευταίο".


Για την Τζούλια η Τατιάνα είπε ότι τη θυμάται από τα καλλιστεία του Ant1, "Η Τζούλια ήταν ένας στρατιώτης, αποφασισμένος και ταγμένος. Δεν θα ξεχάσω όταν είχε έρθει φόραγε ένα κολάν μαύρο και τα δωδεκάποντα τακούνια της τα οποία και δεν έβγαλε ποτέ. Ήταν ένα κορίτσι το οποίο ήταν αγέλαστο, σοβαρή και απόμακρη. Ήταν εκεί για έναν στόχο". Όσο για το επίμαχο DVD, αρκέστηκε να σχολιάσει μόνο ότι είδε μόνο κάποια αποσπάσματα και το βρήκε βαρετό.
Ο Ηλίας Ψινάκης, με τη σειρά του, τόνισε ότι εκτός από την εξωτερική ομορφιά της Τζούλιας, του άρεσε πολύ η μαγκιά της και ότι "Δεν είχα επαγγελματική αλλά προσωπική σχέση μαζί της". Ενώ, προσέθεσε για την πρόσφατη περιπέτειά της, "Μια χαρά τα διαχειρίζεται και τα σκάνδαλα και τις ταινίες και όσα έχει κάνει. Αυτή είναι και αυτό θέλει να κάνει (…) Αν με ρωτούσε θα της έλεγα όχι. Ανάλογα βέβαια και με το χρηματικό ποσό που πήρε. Τα πάντα έχουν την τιμή τους". Σε αυτό το σημείο, όμως διαφώνησε η νέα του "κολλητή", λέγοντας "Δεν έχουν τα πάντα την τιμή τους. Είναι άκρως εξευτελιστικό, δεν ξέρω κατά πόσο η Τζούλια μπορεί να ζήσει εντός κοινωνικού συνόλου, να κάνει οικογένεια(…)Είναι μία προσωπική της επιλογή. Εφόσον το επέλεξε έπρεπε να το υποστηρίξει. Από την άλλη είναι πολύ βαρύ αυτό το έργο για να το υποστηρίξει δημόσια ένα κοριτσάκι!"
Εκτός από τη Τζούλια, οι δύο τους συζήτησαν και άλλα θέματα που απασχολού την εγχώρια show biz, όπως το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου. Η Τατιάνα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ευθύνη του ζευγαριού για την έκταση που πήρε το θέμα, λέγοντας "Αισθάνομαι ότι το θέμα έφτασε στα άκρα. Δεν έχουμε ανάλογο προηγούμενο με διαζύγιο στην ελληνική τηλεόραση. Σίγουρα ένας λόγος είναι ότι η Ελένη προέβαλε αρκετά την προσωπική της ζωή όποτε αισθάνθηκαν τα μέσα ενημέρωσης ότι είχαν το δικαίωμα να ασχοληθούν μαζί της. Ίσως δόθηκε και κάποιο δικαίωμα μέσω της ανακοίνωσης του ζευγαριού".


Τέλος, ο Ηλίας απάντησε σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη σχέση του με τη νέα κριτή του ριάλιτι όπου συμμετέχει...την Ευγενία Μανωλίδου, επισημαίνοντας ότι ακόμα δεν την γνωρίζει καλά, "στον πληθυντικό μιλάμε ακόμα", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έρθουν σε αντιπαράθεση, παρόλο που εκείνη είναι εξαιρετικά ευγενική μαζί του.
Πάντα ευγενικός και καυστικός ο Ηλία Ψινάκης ήταν ένας απολαυστικός καλεσμένος-ρεπόρτερ για την Τατιάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου