Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Υπέγραψε ο Μοντεστό για δύο χρόνια

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Φρανσουά Μοντεστό στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα, πέρασε σήμερα το πρωί με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Αμέσως μετά η μεταγραφή ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ, με το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανσουά Ζοζέφ Μοντεστό. Ο 32χρονος Γάλλος αμυντικός υπέγραψε σήμερα, στα γραφεία της ΠΑΕ, το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας».

Ο Μοντεστό θα είναι ο τρίτος Γάλλος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετά τους Κριστιάν Καρεμπέ και Ντιντιέ Ντομί.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του είπε ότι γνώριζε κάποια πράγματα για τον σύλλογο από συναδέλφους του που εργάζονται στην Ελλάδα και οι πληροφορίες του ήταν τελικώς αληθείς και ίσως τα πράγματα να είναι και καλύτερα από όπως του τα περιέγραψαν. Μίλησε για τον πρόεδρο της ομάδας με τα καλύτερα λόγια, ότι είναι εντυπωσιασμένος από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και όσο για τον Νένε απάντησε ότι δεν έχει μιλήσει μαζί του και δεν γνωρίζει αν υπάρχει κάτι. Έχουν επαφές όμως και αν τον ρωτήσει θα του πει τα καλύτερα, άλλωστε αυτή είναι και η αλήθεια, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Όσο για τον Κριστιάν Καρεμπέ, σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε ότι δεν είχε ποτέ καμία επαφή με τον Καρεμπέ και φάνηκε ότι απορούσε με την ερώτηση του συναδέλφου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου