Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Θα μας φάνε τα κορίτσια

Γυναίκες.. Μια λέξη διανθισμένη με έναν τόνο ειρωνείας όταν χρησιμοποιείται από άνδρες που έχουμε φτάσει στα όρια τους! Χμ... και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είμαστε πολυσύνθετα όντα εμείς οι γυναίκες.

Μπορεί, φυσικά, το αντίθετο φύλο να απορεί με εμάς και να μην μας καταλαβαίνει (μα είναι δυνατόν ΚΑΝΕΝΑΣ άνδρας να μην το καταφέρνει;;;), αλλά δεν αντέχουν στιγμή μακριά μας. Αυτό, τουλάχιστον, πρέπει να το παραδεχτούν.. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο... έχουμε έναν "περίεργο" τρόπο σκέψης...

Κατά καιρούς μας πιάνουν όλων των ειδών οι ανασφάλειες. Η κάθε ανασφάλεια εξαρτάται από την περίσταση και την χρονική στιγμή. Φυσικά και εδώ υπάρχει μια τεράστια ποικιλία! Αλίμονο!

Είμαι όμορφη; Και αν ναι, μήπως για αυτό με κυνηγούν οι άντρες; Μήπως μένουν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση και δεν εκτιμούν το μυαλό μου; Την καλλιέργειά μου;

Και εκεί μπαίνουμε σε μια διαδικασία να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι δεν είμαστε χαζές, ούτε ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα ψώνια, το κομμωτήριο και οι έξοδοι.

Προσπαθούμε να πείσουμε ότι μπορούμε να συζητήσουμε για σοβαρά θέματα, να είμαστε ενήμερες για τα πάντα, να μη δυσανασχετούμε όταν η συζήτηση καταλήγει στα αθλητικά και τελικά τι καταφέρνουμε; Να χάσουμε την ταυτότητά μας. Να αλλάξουμε ρόλους. Και αυτό μπορεί μεν να αρέσει ως ένα βαθμό, αλλά μην χάσουμε και τη θηλυκότητά μας κορίτσια..

Αντιγραφή από γυναικείο έντυπο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου