Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Μακελειό σε νοσοκομείο

Τέσσερις νεκροί είναι ο απολογισμός δύο περιστατικών που εξελίχθηκαν ταυτόχρονα στην πόλη Λόεραχ της Γερμανίας. Μία γυναίκα μπήκε σε νοσοκομείο σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε έναν αστυνομικό πριν πέσει νεκρή από πυρά, ενώ μία έκρηξη απέναντι από το νοσοκομείο άφησε άλλους δύο νεκρούς.
Τραγωδία στη Γερμάνια. Μια γυναίκα εισέβαλε στο νοσοκομείο της πόλης Λόεραχ, κοντά στα Γαλλοελβετικά σύνορα σκότωσε ένα άνθρωπο και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, πυροβολώντας με αυτόματο, ενώ δύο άλλοι σκοτώθηκαν σε έκρηξη απέναντι από το ίδιο νοσοκομείο.

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν τα δύο περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους και συνέβησαν ταυτόχρονα στις 6 και μισή τοπική (7 και μισή ώρα Ελλάδας) και δεν είναι γνωστό ακόμη εάν η δράστις νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ή ήταν επισκέπτρια.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο καθολικό νοσοκομείο Σαίντ Ελίζαμπεθ , πυροβόλησαν και σκότωσαν και την ένοπλη γυναίκα, τα στοιχεία και το κίνητρο της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά.

Την ίδια ώρα με το περιστατικό των πυροβολισμών, μία ισχυρή έκρηξη έγινε σε κτίριο, απέναντι από το νοσοκομείο όπου βρέθηκαν δύο ακόμη νεκροί και τώρα ερευνάται εάν τα δύο συμβάντα σχετίζονται μεταξύ τους.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία που ερευνά τις δύο υποθέσεις ενώ εκπρόσωπος δήλωσε το βράδυ της Κυριακής, ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Το νοσοκομείο που δεν έχει εκδώσει καμιά ανακοίνωση, διαθέτει παιδιατρική κλινική, γυναικολογική, παιδοψυχιατρική και μαιευτική κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου